Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Byla jsem tady panem Agulárem osočena z toho, že jsem naprosto sobecký kuřák. Takže, pane Aguláre: Vajgly odhazuji VŽDY do košů, popelníků. Pokud nemám žádný po ruce, nosím s sebou svůj příruční, do kterého nedopalek odložím do doby, než potkám koš. V přítomnosti nekuřáků se ptám, zda-li jim nebude vadit moje cígo. Pokud čekám na MHD a kouřím, stojím VŽDY mimo prostor zastávky. Pane Aguláre, jestli ale budu kouřit DOMA, tak to je opravdu má věc. A pokud byste uměl správně číst a interpretzovat text, zveřejnil byste i druhou polovinu mého dřívějšího příspěvku. "Je to věc má a mé rodiny". Budu DOMA kouřit dokud uznám za vhodné a opovažte se mi v tom, vy, fanatici zabránit. Jste horší, než zimnice.

11 3
možnosti
JN

Když mám byt nad rodinou, kde všichni kouří, tak nemohu ani vyvětrat, abych neměl byt plný kouře. Takže to není úplně vaše věc.

2 3
možnosti
LV

"Argumenty o svobodě podnikání jsou kecy.Je snad podnikatel v pohostinství něco víc než já, Táňa nebo vy čtenáři tohoto textu?"

I když je hostinský  živnostník a bez hostů se neobejde, pořád je to "pan domácí", a my hosté jsme u něj na návštěvě (proto "hosté"). Nikdo nás tam nenutil chodit, přišli jsme dobrovolně a jako hosté respektujeme pravidla pana domácího.

Pokud bydlíte v nájmu - a to asi bydlíte - také se chováte podle toho, co Vám domácí dovolí. A bez keců.

Hostinský nese riziko podnikání, je to jeho živnost, a nikdo nemá právo mu do toho kecat. 

V hospodě je hostinský rozhodně víc než host, protože za ty hosty i za majetek zodpovídá. Zodpovídá za to, aby se jim tam líbilo, aby se rádi vraceli a aby bylo kam se vracet.

Hostinský ví, že se nezavděčí všem. Proto si hosty vybírá. A pokud si vybere kuřáky, nějaká Táňa je mu fuk. I kdyby byla na pivu ve Finsku. Táňo, pokud lze něco označit za kecy, je to Váš poslední odstavec.  A když to chcete vědět, pro mně je podnikatel v pohostinství víc, než všichni ti, kteří - dle Vaší sebecharakteristiky - "trochu pomáhají měnit svět k lepšímu". Měňte si, co chcete, ale proboha: Svět nechte na pokoji!!!! O Vaše zlepšování nestojí.

9 4
možnosti
HP

K tomu jsem se ani nedostal. Takže, Táňo, ano, podnikatel je v pohostinství mnohem víc, než vy, protože mu to patří. Jasné?

7 4
možnosti
HP

A co třeba zakázat na všech bazénech v republice plavat kraul, protože to cáká?

8 4
možnosti
HP

Je to vážně nepříjemné pro ženy provozující styl "prsa", protože pak mají mokré vlasy.

7 3
možnosti
KC

Japonci vyřešili kouření na pracovišti velice originálně. Chceš-li, kuř, ale počítej s tím, že přijdeš o 15 % platu, tolik času v průměru ztratí zaměstnanci kouřením. A pokud mají připomínky, je jim doporučeno vyhledat jiné zaměstnání, kde mu budou kouření tolerovat. To by se však nahledali! I ostatní kulturní svět se obrací proti kuřákům a kdo přesto kouří dál, je pokládán za téměř nesvéprávného. Pokud se takové klima nevytvoří i u nás, budeme si kouřením komplikovat život vzájemně dál.

7 5
možnosti

Když jsem byl v Japonsku, čudil tam v práci skoro každý (mluvíme-li o kancelářských krysách) a čudili v kanceláři, takže žádný čas neztratili. Ale musím přiznat že to byl statisticky neprůkazný vzorek jedné firmy

3 0
možnosti
VN

Milá blogerko. Přestaňte chodit do nádražky nebo "na růžek" a najděte si podnik, který vám bude vyhovovat...

6 7
možnosti
KC

Spíše bych řekl, že by si ten svůj podnik měli vyhledat ti, kteří jiným otravují vzduch nikotinem.

5 10
možnosti
MS

Přelouskala jsem několik diskuzí pod blogy, které se zabývají kouřením, či nekouřením a došla jsem k nezpochybnitelným závěrům. KOUŘENÍ PROSPÍVÁ INTELIGENCI. Zatím co nekuřáci nejsou schopni pochopit, že v kuřáckých restauracích se kouří, tudíž je tam smrad, pořád tam lezou a požadují upravit pravidla, kuřáci naopak velice dobře chápou, že v nekuřáckých restauracích se nekouří, tak tam nelezou, nebo jdou s cigaretou ven.;-)

12 6
možnosti
IF

Nemáte pravdu, i v těch diskuzích se najde dost nekuřáků nebo bývalých kuřáků s rozumem.

8 1
možnosti
LN

Já bych úplně zakázal prdění.

3 2
možnosti

To až potom. Podle toho, jak dopadneme s tím kouřením.

1 2
možnosti
Foto

J36a50n 31H54r91u43š78k54a

2. 6. 2013 19:10

Nekuřáckých klubů je v Praze málo, to je pravda. Nicméně restaurací nepřeberně. Myslím si, že toto rozdělení funguje, jen musíte vědět, kam jdete.

2 2
možnosti
JK

Je hafo nekuřáckých restaurací, spousta kuřáckých má oddělené prostory, anebo alespoň zákaz kouření přes obědy. Ty stížnosti na nedostatek nekuřáckých podniků jsou je alibismem autorky.

4 5
možnosti
JZ

J65a81n 72Z53a67b66a21b79a

2. 6. 2013 19:01

Souhlasim se zakazem vseho co v restauracich zpusobuje zapach. Navrhuji zrusit zejmena toalety a kuchyne, resp. je umistit minimalne 250 m od mistnosti s konzumaci. A v dalsi fazi bych zakazal na zachodech prdet uplne

5 4
možnosti
LV

Do hospody s umytýma nohama!!!

3 1
možnosti

A co tak nechlastat?

4 2
možnosti
SV

Pssssst,nebo někteří magoři se toho chytnou.

1 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4607x
Prostě se chci podělit o své názory na to, co se děje kolem a taky dát pár rad ohledně cest do Říma. Více informací pro cesty do Říma najdete na mém webu http://www.rimnadosah.cz