Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vy jste to neočekával od paní Benešové?  Ta po každé funkci vyjede jak slepice po flusu!!!

0 0
možnosti
FL

Když chtěli Fischerovi dát peníze, proč by si je neměl brát? Zvlášť když je potřebuje?

0 0
možnosti
VH

Jistěééé.  Doufám, že prohlášení je ironicky hozené do luftu.

0 0
možnosti
JP

Z Fischera je mi na zvracení, teď jen čekám, kolik se objeví v pravicových stranách "konstruktivních" poslanců, kteří Rusnokovu vládu podpoří nebo nebudou na hlasování. Každý den dobrý...

1 0
možnosti
MN

Rad bych, aby pani autorka kdyz je tak zdrave kriticka vuci Zemanovi, rekla jak by to udelela aby se najednou meli lidi lepe .. tak trochu mi pripominate dnesni rozhovor s panem Zaoralkem ... prezident neudelal to, co jsme si predstavovali .. my jsme chteli predcasne volby .. jen to, ze ten prezident jim dal moznost se domluvit a na tu dobu instalova Rusnokovu vladu, o tom uz pan Zaoralek nemluvil .. dokonce ani nevyslovil nic o tom, ze jim byll nabizen prvni pokus a oni jej odmitli...rekl bych ze jsou o krok mozna dva za prezidentem .. prezident jim dal sanci, tu pustili, dal jim tedy sanci na to, ze kdyz jmenuje urednickou vladu, ze se domluvi a rozpusti snemovnu, ani tohle asi nejvyjde - ted by pro ne byl nejchytrejsi krok, kdyby Rusnokovu vladu podminecne odsouhlasili a nasli stodvacet a sli do predcasnych voleb .. jenze oni si misto toho vezmou dalsi pokus, jen proto, aby nekdy v rijnu predseda PS urcil sestavenim vlady Nemcovou ...  Co by jste radila vy?

4 1
možnosti
Foto

Já bych radil, aby nám politici uhnuli stranou.  Pokud nebudou pracovat, bude nám lépe.

1 0
možnosti
JM

My voliči? Vám někdo dal mandát mluvit za něho? Píšete, že se chcete podělit o své názory. Prosím, ale mluvte sama za sebe, buďte tak laskava.

5 1
možnosti
KC

Paní Tatiano, Vy ještě opravdu věříte, že se u nás v dohledné době může zvednout politická kultura? Jsem založením optimista, ale Vaše přání je zatím v nedohlednu. Spíš než na vzestup to vypadá na cindrbál v krčmě v Horní Dolní.

2 0
možnosti
KC

Oprava - candrbál, kabaret.

0 0
možnosti
AK

Hodne premyslim o tom politickem prostitutu a bohuzel to vyhral Klaus.

5 4
možnosti
Foto

A komu se Václav prostituoval? To by mě vážně zajímalo.

4 0
možnosti
PK

P67a94v36e18l 95K53u38l48a

10. 7. 2013 18:43

Abych pravdu řekl, tak mě mnohem víc než Jan Fischer (u toho jsem to předpokládal) zklamal Jiří Rusnok.

9 3
možnosti
TB

máte pravdu Rusnoka je škoda. U těch ostatních, no chtějí si honit triko. Tak třeba Benešová,vezme ministerstvo spravedlnosti a přitom v září mají k soudu za urážku justice, zářný případ.

3 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4607x
Prostě se chci podělit o své názory na to, co se děje kolem a taky dát pár rad ohledně cest do Říma. Více informací pro cesty do Říma najdete na mém webu http://www.rimnadosah.cz